Matsentralen Innlandet inviterte til bursdagsfeiring, for å takke for støtten og drahjelpen vi har fått siden oppstarten.
I lagerbygningen på Rudshøgda var det duket for fest. Organisasjonen som hjelper både mennesker, mat, og miljøet fikk gode anerkjennelser for arbeidet de gjør.
Hittil i år har Matsentralen Innlandet reddet litt over 100 tonn med mat. På landsbasis reddet de åtte matsentralene, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, over 4.000 tonn med mat fra å havne i søpla, slik at den heller ble donert til trengende i fjor.
Klaas Peter Kuperus er leder for Matsentralen Innlandet og han oppsummerer arbeidet de gjør med tre ord: mennesker, mat og miljø.
– Vi jobber hele tiden for å hjelpe mennesker, redde mat og å bidra til en mer miljøvennlig framtid. Vi opplever at etterspørselen etter mat stadig øker og har en stor pågang, forteller Kuperus.
Daglig leder i Matsentralen Norge, Per Christian Rålm, forteller at de er stolte av arbeidet som blir lagt ned i den frivillige ideelle organisasjonen, og at de har som mål å kunne håndtere en stadig større andel av overskuddsmaten i Norge i framtiden.
Les mer om Matsentralen Innlandets feiring på Ringsaker blad